Yamas

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Yamas in Eindhoven. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Yamas
ADRES
STRAATNAAM: 
Kl Berg 35; 5611JS; Eindhoven
WOONPLAATS: 
Eindhoven
POSTCODE: 
5611 JS
GEMEENTE: 
Eindhoven
POSTCODEGEBIED: 
Eindhoven
PROVINCE: 
Noord-Brabant
STRAAT: 
Kleine Berg
REGIO: 
Zuid
Restaurant, Regelmatig Live-Muziek Geopend Dinsdag T/M Zondag Vanaf 15. 00 Uur Bel Voor Onze Lunch-Mogelijkheden Tevens Afhalen & Catering; Partyservice.Voor de aankomst met de auto naar Yamas kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Kleine Berg in Eindhoven laten berekenen en tonen.
MAP

Kl Berg 35, 5611JS, Eindhoven, Nederland

Yamas met het hoofdkantoor in Kl Berg 35; 5611JS; Eindhoven, Nederland, Restaurant.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Restaurant of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Yamas kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Yamas.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
040 2445574
FAXAPPARAAT: 
040 2433464
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Yamas de internationale nummer +31 040 2445574 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Yamas contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Yamas vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 040 2433464 of aan de email adres van het bedrijf Yamas sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Restaurant in Eindhoven of vanuit een ander regio in Noord-Brabant en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Restaurant van Eindhoven in Noord-Brabant.Meer Bedrijven in deze branche: