(Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van (Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii in 's-Gravenhage. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
(Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii
ADRES
STRAATNAAM: 
ZEESTRAAT 56; 2518AB; 'S GRAVENHAGE
WOONPLAATS: 
's-Gravenhage
POSTCODE: 
2518 AB
GEMEENTE: 
Den Haag
POSTCODEGEBIED: 
Den Haag
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Zeestraat
REGIO: 
West
Restaurant, Soort Keuken: Egyptisch.Voor de aankomst met de auto naar (Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Zeestraat in 's-Gravenhage laten berekenen en tonen.
MAP

ZEESTRAAT 56, 2518AB, 'S GRAVENHAGE, Nederland

(Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii met het hoofdkantoor in ZEESTRAAT 56; 2518AB; 'S GRAVENHAGE, Nederland, Restaurant.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Restaurant of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot (Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van (Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
703643788
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over (Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii de internationale nummer +31 703643788 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van (Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor (Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf (Steen) Grill-Restaurant Sphinx Ii sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Restaurant in 's-Gravenhage of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Restaurant van 's-Gravenhage in Zuid-Holland.Meer Bedrijven in deze branche: