Pondak Indah

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Pondak Indah in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Pondak Indah
ADRES
STRAATNAAM: 
SPERWERLAAN 17 A; 1021EM; AMSTERDAM
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
1021 EM
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Sperwerlaan
REGIO: 
West
Restaurant, Soort Keuken: Indonesisch.Voor de aankomst met de auto naar Pondak Indah kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Sperwerlaan in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

SPERWERLAAN 17 A, 1021EM, AMSTERDAM, Nederland

Pondak Indah met het hoofdkantoor in SPERWERLAAN 17 A; 1021EM; AMSTERDAM, Nederland, Restaurant.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Restaurant of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Pondak Indah kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Pondak Indah.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
206341917
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Pondak Indah de internationale nummer +31 206341917 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Pondak Indah contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Pondak Indah vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Pondak Indah sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Restaurant in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Restaurant van Amsterdam in Noord-Holland.Meer Bedrijven in deze branche: