China Garden Chinees Restaurant

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van China Garden Chinees Restaurant in Eindhoven. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
China Garden Chinees Restaurant
ADRES
STRAATNAAM: 
LEENDERWEG 70-72; 5615 AB; EINDHOVEN
WOONPLAATS: 
Eindhoven
POSTCODE: 
5615 AB
GEMEENTE: 
Eindhoven
POSTCODEGEBIED: 
Eindhoven
PROVINCE: 
Noord-Brabant
STRAAT: 
Leenderweg
REGIO: 
Zuid
Restaurant.Voor de aankomst met de auto naar China Garden Chinees Restaurant kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Leenderweg in Eindhoven laten berekenen en tonen.
MAP

LEENDERWEG 70-72, 5615 AB, EINDHOVEN, Nederland

China Garden Chinees Restaurant met het hoofdkantoor in LEENDERWEG 70-72; 5615 AB; EINDHOVEN, Nederland, Restaurant.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Restaurant of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot China Garden Chinees Restaurant kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van China Garden Chinees Restaurant.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
402114520
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over China Garden Chinees Restaurant de internationale nummer +31 402114520 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van China Garden Chinees Restaurant contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor China Garden Chinees Restaurant vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf China Garden Chinees Restaurant sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Restaurant in Eindhoven of vanuit een ander regio in Noord-Brabant en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Restaurant van Eindhoven in Noord-Brabant.
l.tsang@hccnet.nlMeer Bedrijven in deze branche:

  • Marktstr 26, 7551DV, Hengelo OV, Nederland
  • Achter de Kerk 4, 8441ET, Heerenveen, Nederland
  • Maaseikerwg 280, 6006SH, Weert, Nederland
  • Arnhemsebovenwg 46, 3971MK, Driebergen Rysenb, Nederland
  • Zuidplasln 180, 2743CP, Waddinxveen, Nederland