American Bar & Grill Dixie

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van American Bar & Grill Dixie in Amstelveen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
American Bar & Grill Dixie
ADRES
STRAATNAAM: 
STADSPLEIN 54; 1181ZM; AMSTELVEEN
WOONPLAATS: 
Amstelveen
POSTCODE: 
1181 ZM
GEMEENTE: 
Amstelveen
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Stadsplein
REGIO: 
West
Restaurant, Soort Keuken: Raclette & Fondue, Grill & Barbecue.Voor de aankomst met de auto naar American Bar & Grill Dixie kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Stadsplein in Amstelveen laten berekenen en tonen.
MAP

STADSPLEIN 54, 1181ZM, AMSTELVEEN, Nederland

American Bar & Grill Dixie met het hoofdkantoor in STADSPLEIN 54; 1181ZM; AMSTELVEEN, Nederland, Restaurant.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Restaurant of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot American Bar & Grill Dixie kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van American Bar & Grill Dixie.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
206403004
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over American Bar & Grill Dixie de internationale nummer +31 206403004 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van American Bar & Grill Dixie contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor American Bar & Grill Dixie vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf American Bar & Grill Dixie sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Restaurant in Amstelveen of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Restaurant van Amstelveen in Noord-Holland.Meer Bedrijven in deze branche: