Alexandria

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Alexandria in Diemen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Alexandria
ADRES
STRAATNAAM: 
ARENT KRIJTSSTRAAT 9; 1111AG; AMSTERDAM
WOONPLAATS: 
Diemen
POSTCODE: 
1111 AG
GEMEENTE: 
Diemen
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Arent Krijtsstraat
REGIO: 
West
Restaurants: Met Bezorgservice, Soort Keuken: Italiaans, Pizza, Pita & Shoarma. Bestellingsmogelijkheden: On-Line Bestellen. Extra Informatie: Het Beste Adres In Diemen Voor Pizza, Pasta, Shoarma En Snacks. Bij Bestellingen Boven 4 Gulden Ontvangt U Een Kleine Attentie. Openingsuren: Maandag 17: : - 21: 15: Woensdag 17: : - 21: 15: Donderdag 17: : - 21: 15: Vrijdag 17: : - 21: 15: Zaterdag 17: : - 21: 15: Zondag 17: : - 21: 15: .Voor de aankomst met de auto naar Alexandria kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Arent Krijtsstraat in Diemen laten berekenen en tonen.
MAP

ARENT KRIJTSSTRAAT 9, 1111AG, AMSTERDAM, Nederland

Alexandria met het hoofdkantoor in ARENT KRIJTSSTRAAT 9, 1111AG, AMSTERDAM, Nederland, Restaurants: Met Bezorgservice.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Restaurants: Met Bezorgservice of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Alexandria kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Alexandria.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
24166963
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Alexandria de internationale nummer +31 24166963 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Alexandria contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Alexandria vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Alexandria sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Restaurants: Met Bezorgservice in Diemen of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Restaurants: Met Bezorgservice van Diemen in Noord-Holland.Meer Bedrijven in deze branche: