Alexandria





Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Alexandria in Diemen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Alexandria
ADRES
STRAATNAAM: 
A Krytsstr 9; 1111AG; Diemen
WOONPLAATS: 
Diemen
POSTCODE: 
1111 AG
GEMEENTE: 
Diemen
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Arent Krijtsstraat
REGIO: 
West
Cafetaria.



Voor de aankomst met de auto naar Alexandria kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Arent Krijtsstraat in Diemen laten berekenen en tonen.
MAP

A Krytsstr 9, 1111AG, Diemen, Nederland

Alexandria met het hoofdkantoor in A Krytsstr 9; 1111AG; Diemen, Nederland, Cafetaria.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Cafetaria of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.



Bij vragen met betrekking tot Alexandria kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Alexandria.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
020 4166963
FAXAPPARAAT: 
020 4165953
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Alexandria de internationale nummer +31 020 4166963 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Alexandria contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Alexandria vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 020 4165953 of aan de email adres van het bedrijf Alexandria sturen.



Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Cafetaria in Diemen of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Cafetaria van Diemen in Noord-Holland.



Meer Bedrijven in deze branche: