18 Twintig

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van 18 Twintig in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
18 Twintig
ADRES
STRAATNAAM: 
F Bolstr 18-20; 1072LJ; Amsterdam
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
1072 LJ
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Ferdinand Bolstraat
REGIO: 
West
Restaurant.Voor de aankomst met de auto naar 18 Twintig kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Ferdinand Bolstraat in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

F Bolstr 18-20, 1072LJ, Amsterdam, Nederland

18 Twintig met het hoofdkantoor in F Bolstr 18-20; 1072LJ; Amsterdam, Nederland, Restaurant.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Restaurant of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot 18 Twintig kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van 18 Twintig.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
020 4700651
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over 18 Twintig de internationale nummer +31 020 4700651 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van 18 Twintig contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor 18 Twintig vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf 18 Twintig sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Restaurant in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Restaurant van Amsterdam in Noord-Holland.Meer Bedrijven in deze branche: